De lekkerste cocktails voor jouw cocktailparty!


Cocktailparty


Zin in een feestje? Organiseer dan eens een cocktailparty! Cocktails zijn hot. Cocktails toveren een lach op ieders gezicht. En cocktails zijn er in alle soorten en smaken. Zoet, zuur, bitter, romig, mild, sterk, met alcohol of alcoholvrij. Voor iedereen is er wel een cocktail naar zijn of haar smaak. Met een cocktailparty zit je dus altijd goed. Cocktails & Bites maakt het je gemakkelijk. Je bestelt de lekkerste, dagvers gemaakte, kant en klare cocktails op onze website en de volgende dag krijg je ze vers thuis afgeleverd. Inclusief bijbehorende ‘aankleed’ producten zoals roerstaafjes of rietjes. Jouw cocktail party wordt gegarandeerd een succes met de verse cocktails op basis van natuurlijke ingrediënten van Cocktails & Bites.

Bestel nu!

Cocktailparty organiseren


Iedereen wordt blij van cocktails. Zomer of winter, thuis, in de tuin of op een andere locatie, cocktails smaken altijd. Tijd dus voor een cocktailparty! Voor het organiseren van een cocktail party nodig je natuurlijk allereerst de leukste mensen uit. Je prikt een datum, maakt een super originele uitnodiging en stuurt deze naar de gezellige mensen die jij graag op jouw cocktailfeestje wilt. Over de hoeveelheid verschillende dranken en ingrediënten hoef je niet na te denken, want dat regelen wij voor jou. Inclusief de rietjes e.d. Geen gesjouw met tig verschillende flessen drank, maar kant en klare levering van de lekkerste verse cocktails door Cocktails & Bites. Voor de liefhebbers kun je altijd nog wat wijn, bier en frisdrank inslaan. En karaffen water met citroen en munt op tafel doen het altijd goed. Zorg voor voldoende glazen voor de cocktails en het water. Ook deze kun je bij ons bestellen. Kleed de partyruimte mooi aan, regel de muziek, zet nootjes en lekkers op tafel en bedenk heerlijke bites die je op je cocktailparty kunt serveren. Geen inspiratie voor de bites? Wij denken graag met je mee.

Organiseer een cocktail party met de lekkerste kant en klare cocktails van Cocktails & Bites


27

Cocktails

Cocktailparty met BBQ


Een cocktailparty in de zomer doe je natuurlijk in combinatie met een BBQ. Of andersom: je organiseert een BBQ met cocktails. Bij een barbecue denk je al snel aan bier en wijn, maar cocktails passen ook erg goed bij een BBQ. Hartige cocktails zoals een Bloody Mary zijn heerlijk bij een barbecue. Maar ook een Margarita, Mojito of Moscow Mule zijn overheerlijk. Omdat je al veel moet regelen en inkopen voor de BBQ, is het des te gemakkelijker dat je je favoriete cocktails vers kunt bestellen bij Cocktails & Bites. Dan heb je daar geen omkijken naar voor je BBQ- en cocktailparty!

Bestel nu!

Cocktailparty als bedrijfsborrel


Organiseer de bedrijfsborrel eens anders dan anders en maak er een cocktailparty van. Niet slechts het standaard bier, wijn en fris, maar overheerlijke kant en klare cocktails van Cocktails & Bites. Een feestelijke manier om gezamenlijk het glas, de cocktail, te heffen op de goede zaak! Laat iedereen genieten van een luxe en feestelijk drankje dat zij niet iedere dag drinken en maak van uw bedrijfsborrel een echte cocktailparty. Onze kant en klare cocktails zijn ideaal voor bedrijfsfeestjes. U kiest de overheerlijke cocktails uit op onze website en wij leveren de vers gemixte cocktails, inclusief toebehoren, af op de gewenste datum. Ready to serve. En wilt u de bedrijfs cocktailborrel aankleden met lekkere hapjes? Ook dat kunnen we regelen voor u.

Bedrijfsborrel? Organiseer eens een bedrijfs cocktailparty!