Cocktails & Bites: verse cocktails en de lekkerste bites bij je thuisbezorgd!

Heb je een feestje, een barbecue of een gezellig avondje met vrienden? Of drink je gewoon graag een heerlijke verse cocktail? Dan ben je bij Cocktails & Bites aan het juiste adres. Je kunt bij ons de lekkerste ready to serve cocktails bestellen die wij dagvers voor jou klaarmaken. Je proeft de natuurlijke ingrediënten. Kies voor gemak en geniet van jouw favoriete verse cocktail, die wij nog dezelfde dag of een dag later bij je thuis bezorgen.

Cocktails & Bites: verse producten

Als je een fijnproever en liefhebber bent van cocktails, dan zal je genieten van de ready to serve cocktails van Cocktails & Bites. Bij Cocktails & Bites bestel je geen chemisch smakend drankje met conserveringsmiddelen, maar een dagvers gemaakte cocktail op basis van natuurlijke ingrediënten. Omdat wij met verse ingrediënten werken zijn onze producten maar beperkt houdbaar. Bestel jouw Cocktails & Bites daarom 1 à 2 dagen van tevoren voor de lekkerste en verste smaaksensatie. Bij jouw bestelling geven wij aan tot welke datum wij garantie geven op de kwaliteit.

Hoe werkt Cocktails & Bites?

In onze webshop kun je kiezen uit 21 verschillende vers gemaakte cocktails en mocktails. Kies direct een cocktail uit het assortiment of geef in de rechterkolom aan welke ingrediënten jij lekker vindt. Je krijgt dan een selectie van cocktails op basis van de door jou geselecteerde ingrediënten. Wil je eens uitproberen welke cocktail jij het lekkerste vindt? Kies dan voor ons verrassingspakket: 6 flesjes naar keuze van 200 ml in verschillende smaken. Alle kant en klare cocktails leveren wij in mooie flessen. Jij kiest of je een fles wilt van 200, 500, 700 of 1000 ml. Bij de vers gemixte cocktails leveren wij bijbehorende ‘aankleed’ producten zoals rietjes, roerstaafjes. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de cocktail in een glas schenken en ‘opmaken’. Ook daar geven wij je een ‘gebruiksaanwijzing’ bij. In principe kun je kiezen uit een standaard assortiment, maar speciaal voor jou maken wij ook bestellingen op aanvraag. Als je voor Amsterdam en directe omgeving bestelt, leveren wij jou nog dezelfde dag. Als je buiten Amsterdam voor 3 uur bestelt, leveren wij je de volgende dag jouw vers gemaakt bestelling.

Bites

Bij een overheerlijke cocktail hoort een heerlijke bite. Ook die kun je bij ons bestellen. We hebben op dit moment alleen nog de eetbare cocktails maar de keuze zal de komende tijd toenemen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Extra’s

Naast de kant en klare cocktails kun je bijbehorende glazen bestellen. En wellicht is een cadeaubon van Cocktails & Bites een origineel cadeau om te geven. Kijk ook eens bij de aanbiedingen of er een aantrekkelijke actie voor jou bij zit.

Kortingspunten sparen bij Cocktail & Bites

Bij Cocktail & Bites kun je bij iedere bestelling kortingspunten sparen met ons loyalty programma. Voor elke hele euro die je bij ons besteedt, ontvang je 1 loyalty punt. Bij een bestelling van € 100,- ontvang je dus 100 loyalty punten. Met 100 loyalty punten krijg je een korting van € 5,00 op je volgende bestelling. Of je kiest ervoor jouw loyalty punten op te sparen om bij een andere bestelling de korting te verkrijgen. Om gebruik te maken van ons loyalty programma maak je een account aan op onze website. Bij iedere aankoop krijg je dan de verdiende punten automatisch bijgeschreven op je account.

Zin in Cocktails & Bites?

Dus heb je geen zin om heel veel flessen drank in huis te halen voor een paar cocktails, maar wel zin in een lekkere vers bereide cocktail? Bestel dan nu.

Nu cocktails bestellen

Het Cocktails & Bites team


Ruud Stumpel
Founder | Sales | Marketing
LinkedIN pageemail
Nina Stumpel
Co-founder | Sales
LinkedINmail
Inge Brons
Communications | Social Media
linkedINmail