Cocktails voor horeca


Kant en klare cocktails voor horeca zaken


Wil je verse cocktails serveren in jouw horecazaak, maar ontbreekt het je aan tijd, gekwalificeerd personeel of ruimte? Dan heeft Cocktail & Bites dé oplossing voor jou: kant en klare vers gemaakte cocktails op basis van natuurlijke ingrediënten. Je bestelt de lekkerste cocktails bij ons en wij maken deze dagvers voor jou klaar en ready to serve. Desgewenst inclusief bijbehorende ‘aankleding’ zoals rietjes of roerstaafjes. Het enige dat jij of jouw personeel hoeft te doen is de cocktail inschenken en opmaken. Hoe gemakkelijk is dat!

Neem contact op!

Ready to serve cocktails voor horeca: bespaar tijd en kosten!


Voor het serveren van verse cocktails in jouw horecabedrijf heb je veel verschillende dranksoorten nodig, verse ingrediënten, opmaakproducten en personeel dat weet hoe je een smaakvolle cocktail bereidt. In de hectiek van alle dag is het maken van een goede cocktail een tijdrovende bezigheid. Met het serveren van een chemisch smakende pre-mix cocktail lever je jouw klanten niet de kwaliteit die zij behoren te krijgen. De verse cocktails van Cocktail & Bites zijn heerlijk, vers bereid, met natuurlijke ingrediënten en worden ready to serve bij jou op de zaak geleverd. En nog een voordeel: al jouw personeel kan de cocktails bereiden. Je kunt kiezen uit vele kant en klaar cocktails en bekende namen zoals Long Island Iced Tea, Mojito en Americano. Maar wil je een speciale cocktail van de zaak of een cocktail met andere ingrediënten, dan maken wij dat uiteraard ook. Voor onze cocktails voor horeca bedrijven gelden uiteraard andere prijzen dan de consumentenprijzen op onze website. Je kunt informatie over de werkwijze en inkoopprijzen opvragen via info@cocktailsbites.nl of bellen naar 020-2157029.

Dagverse cocktails op basis van natuurlijk ingrediënten!


28

Cocktails

Voordelen cocktails voor horeca


Dagverse kant en klaar cocktails voor horeca bedrijven bestellen heeft vele voordelen:

  • Zeer korte bereidingstijd;
  • Door iedere medewerker klaar te maken;
  • Geen voorraad en geen bederfelijke producten;
  • Dagverse cocktails op basis van natuurlijke ingrediënten;
  • Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten;
  • Kant en klaar, ready to serve;
  • Voordelige inkoop, goede marges;
  • Uitgebreide keuze in cocktails;
  • Constante kwaliteit.

Alle kant en klaar cocktails voor de horeca leveren wij in mooie flessen van 700, 1000, 1500 en 4000 ml. Wil je meer informatie over onze dagverse cocktails? Neem dan contact op via info@cocktailsbites.nl of bel naar 020-2157029.

Neem contact op!