Vakantie nog lang niet in zicht, maar wil je vast wegdromen naar een tropische bestemming? Met onze heerlijke zomerse cocktail Sex on the Beach kom je vanzelf in de vakantiemodus!

Zoet en fruitig
De populaire vodka-cocktail is zoet en fruitig. Hij wordt gemaakt van vodka, peachtree likeur, grenadine en jus d’orange. Hoe verser het sap, hoe lekkerder. Maar daar hoef jij je niet druk om te maken. Want daar zorgen wij voor!

Ontstaan
De cocktail is bedacht in de jaren ’80. De oorsprong van Sex on the Beach is niet helemaal duidelijk. Sommigen zeggen dat de cocktail een mix is tussen de Fuzzy Navel cocktail (vodka, peachtree likeur en sinaasappelsap) en de Cape Codder cocktail (vodka en cranberrysap). Anderen beweren dat hij is ontstaan in Florida tijdens ‘Spring Break’. Tijdens een cocktailwedstrijd mixte een bartender deze cocktail met de toen net uitgebrachte peach schnapps. Hoe dan ook, Sex on the Beach is inmiddels een van de populairste cocktails op de wereld.

Avontuurtje op het strand
Wist je trouwens dat de letterlijke betekenis van sex on the beach, een avontuurtje op het strand, je duur kan komen te staan? De boete kan oplopen tot wel € 30.000,-! Dan kun je toch beter de cocktail bestellen, die al vanaf € 12,95 verkrijgbaar is ;-).

ACTIE tot en met eind juli: vul tijdens het afrekenen de code #summer in en krijg 10% korting!

Toch niet helemaal jouw smaak? Probeer dan een van onze andere cocktails.

Geniet ervan!