Sinds 2012 wordt jaarlijks op de derde zaterdag van mei de ‘Wereld Whisky Dag’ (‘World Whisky Day’) gevierd. Een dag die in het leven is geroepen door Blair Bowman om vooral de Schotse whisky te eren.

Zoals al eerder aangekondigd op onze sociale media kanalen grijpen wij deze gelegenheid aan om een nieuwe cocktail aan ons assortiment toe te voegen. Wij introduceren bij deze ‘ The Penicillin’

De Penicillin cocktail is een volle en rijke whiskycocktail die een rijk scala aan smaken combineert. Een briljante vinding, waar alle afzonderlijke smaken met elkaar een ware smaakexplosie vormen zonder dat er ook maar 1 smaak wegvalt. Een gelaagde cocktail welke in de juiste verhoudingen een ultieme balans heeft.  De Schotse whisky is de ster van de show. De verwarmende smaken van de honing- en gemberlikeur vullen de whisky perfect aan, en het totaal wordt gebalanceerd door het frisse citroensap. Penicillin cocktail variaties met spirits als tequila, mezcal, rum of cognac worden veelgemaakt maar er gaat niets boven het origineel.

Voor de whisky liefhebber is de cocktail vanaf nu te verkrijgen in onze webshop. Probeer hem nu!