De Amsterdam Cocktail Week is van 5 maart tot en met 11 maart 2018. Amsterdam wordt omgetoverd tot een cocktailwalhalla. Tijdens Amsterdam Cocktail Week kun je bij meer dan 50 plekken in Amsterdam terecht voor een heerlijke cocktail. Elke bar die meedoet maakt een speciale Amsterdam Cocktail Week cocktail (€ 8,-) en een speciale non-alcoholic cocktail (€ 5,-).

SPECIALE COCKTAILS

Bars die meedoen aan deze speciale week schenken een speciale alcoholvrije (5 euro) en alcoholhoudende cocktail (8 euro). In samenwerking met APS en Things For Drinks, die bar benodigdheden verkopen, worden deze cocktails op speciale receptkaartjes afgedrukt. Vorig jaar koppelde de organisatie merken en bars aan elkaar, maar dat is dit jaar niet meer zo.

Bars en merken kunnen nu zelf kiezen met wie ze gaan samenwerken om cocktails samen te stellen en activaties te bedenken. Bars en merken die na 1 november nog geen match hebben gevonden krijgen hierbij ondersteuning van de organisatie, om deelname te garanderen.

Inschrijven kan via www.amsterdamcocktailweek.nl.

De Amsterdam Cocktail Week is hét platform voor cocktails tussen merken, bars en de consument. De organisatie bestaat uit Albert ‘Mister Cocktail’ van Beeck Calkoen (Gin Day, Mister Cocktail) en ‘TNT’ Timo Janse en Tess Posthumus (Difford’s guide NLPerfect Serve Barshow Amsterdam, Flying Dutchmen Cocktails).