Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Cocktail & Bites is gevestigd aan de Middelveldstraat 20, 1069 GK Amsterdam.

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Cocktails & Bites. Afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk overeengekomen zijn.

De leveringsvoorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen in de website van Cocktails & Bites, en worden geacht erkenning en aanvaarding van deze voorwaarden in te houden.

Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van alle gepubliceerde artikelen. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij aanvaarden derhalve geen aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, technische storingen, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid strekt zich ook uit tot gelieerde ondernemingen en toeleveranciers.

Cocktails & Bites verstrekt geen alcoholische producten aan personen onder de 18 jaar.

Alle aanbiedingen van Cocktails & Bites zijn vrijblijvend. Cocktails & Bites behoudt zich te allen tijde het recht voor om aanbiedingen in te trekken. Alle aanbiedingen gelden op basis van beschikbaarheid. Wijzigingen op de prijs zijn te allen tijde voorbehouden.

Indien u niet tevreden bent over een artikel kunt u de niet aangebroken boxen of flessen retourneren aan Cocktails & Bites en ontvangt u de waarde van de geretourneerde artikelen terug. U moet zelf zorgdragen voor het retourneren in goede staat van de artikelen naar Cocktails & Bites deze kosten komen voor rekening van de klant. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

De prijzen van onze producten zijn in euro’s en worden duidelijk op de website aangegeven. Op de website zijn de prijzen inclusief Nederlands accijns en inclusief B.T.W., exclusief bezorgingskosten en eventuele verpakkingskosten. Cocktails & Bites verstuurt de bestelling zodra de betaling ontvangen is, mits de bestelde artikelen voorradig zijn.

Alle facturen zullen door de afnemer worden betaald, volgens de door de afnemer gekozen methode. Bij het plaatsen van een bestelling via de website ontvangt de afnemer een orderbevestiging op het door hem/haar opgegeven E-mail adres. In het geval dat de betalingstermijn wordt overschreden, is Cocktails & Bites gerechtigd de order te annuleren of vanaf de vervaldatum van de factuur de wettelijke rente aan de afnemer in rekening te brengen.

Leveringen zijn alleen mogelijk binnen Nederland.

De bestelde goederen worden direct verzonden wanneer voor 15:00 uur besteld is en wanneer de bestelde artikelen op voorraad zijn. Anders de daarop volgende werkdag of wanneer de betaling of bestelde artikelen bij Cocktails & Bites binnen zijn. Wanneer de bestelde artikelen niet binnen 1 werkdag kunnen worden geleverd zal de servicedesk van Cocktails & Bites met de klant contact opnemen over zijn of haar bestelling.

Wanneer de overeengekomen leveringstermijn, om welke reden dan ook, door Cocktails & Bites overschreden wordt, zal Cocktails & Bites de afnemer hiervan (via e-mail of telefoon) in kennis stellen. In dat geval heeft de afnemende bevoegdheid om de overeenkomst met Cocktails & Bites te ontbinden, door dit schriftelijk (via brief of e-mail) aan Cocktails & Bites te melden.

Eventueel in het kader van voorgaand artikel reeds door de afnemer gedane betalingen worden zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen veertien (14) werkdagen nadat Cocktails & Bites het in bovenstaand artikel genoemde verzoek tot ontbinding van de overeenkomst heeft ontvangen, op de bank- of girorekening van de afnemer teruggestort.

Alle aan de afnemer geleverde zaken blijven eigendom van Cocktails & Bites, totdat alle bedragen die de afnemer verschuldigd is voor de krachtens de overeenkomst geleverde zaken volledig aan Cocktails & Bites zijn voldaan. Alle zaken die in bruikleen zijn aan de afnemer worden geacht met respect te worden behandeld. In geval van vernieling of beschadiging zijn wij geacht het gehele bedrag van het product te claimen.

Het risico tijdens het transport van de door de afnemer bestelde product is voor Cocktails & Bites. Op het moment van aflevering van het product, of het moment dat redelijkerwijze als aflevering beschouwd kan worden, gaat het risico van het product op de afnemer over, behoudens de aansprakelijkheden die wettelijk niet door Cocktails & Bites kunnen worden uitgesloten.

Cocktails & Bites is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting indien zij daartoe verhinderd is als gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan haar schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt. Deze omstandigheden zijn onder meer een bedrijfsstoring, een storing in internetverbindingen, transportvertraging, een staking en het niet of niet meer tijdig leveren door leveranciers.

De afnemer dient een klacht kenbaar te maken op bovenstaand adres. Cocktails & Bites  zal zo spoedig mogelijk de klacht proberen op te lossen.Cocktails & Bites zal de afnemer hierover schriftelijk (via fax, brief of e-mail) berichten.

Door de afnemer ingevoerde persoonlijke gegevens zullen worden opgenomen in een bestand. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling van de afnemer.

Tevens kunnen deze gegevens gebruikt worden om de afnemer up-to-date te houden wat betreft de zaken en diensten van Cocktails & Bites. De verwerking van de gegevens van de afnemer zal geschieden in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving. Cocktails & Bites deelt persoonsgegevens niet en neemt maatregelen om te voorkomen dat derden deze gegevens kan verkrijgen.

De intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website van Cocktails & Bites, waaronder programmatuur, zoekmethoden, teksten en beelden berusten bij Cocktails & Bites. Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming vooraf door Cocktails & Bites, informatie te kopiëren en/of te bewerken.

Speciale actie codes zijn vaak tijdelijk en beperkt voor grotere aantallen . Er bestaan actiecodes die 1 x per klant en/of bestelling zijn toe te passen. Deze zijn ter alle tijde te annuleren door onze medewerkers. Uitleg over de actie codes zijn op het moment dat deze actief zijn op de website zichtbaar.

Afnemers en bezoekers van de website van Cocktails & Bites dienen alle intellectuele en industriële eigendomsrechten die rusten op de door Cocktails & Bites geleverde diensten en producten geheel en onvoorwaardelijk te respecteren.

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Cocktails & Bites is het Nederlands recht van toepassing. Alle correspondentie op basis van deze Leveringsvoorwaarden vindt plaats met Cocktails & Bites op het hierboven vermelde adres.

Cocktails & Bites is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 33228044 / BTW nummer NL012109241B01


Loyalty programma

Loyalty programma


Vind jij onze verse cocktails ook zo heerlijk en ben je van plan vaker te bestellen? Doe dan mee aan ons loyalty programma. Je spaart daarmee punten waarmee je korting kunt krijgen op je volgende bestelling bij Cocktails & Bites.

Hoe werkt ons Loyalty programma?

Voor elke hele euro die je bij ons besteedt, ontvang je 1 loyalty punt. Bij een bestelling van € 100,- ontvang je dus 100 loyalty punten. Met 100 loyalty punten krijg je een korting van € 5,00 op je volgende bestelling. Of je kiest ervoor jouw loyalty punten op te sparen om bij een andere bestelling de korting te verkrijgen. Om gebruik te maken van ons loyalty programma maak je een account aan op onze website. Bij iedere aankoop krijg je dan de verdiende punten automatisch bijgeschreven op je account.

Dus maak een account aan en kies weer een aantal overheerlijke vers gemaakte cocktails uit. Wij zorgen dat we de cocktails op de gewenste datum bij je thuis of waar je wenst bezorgen en schrijven jouw loyalty punten bij op jouw account.


Cocktails & Bites

Over Cocktails & Bites

Cocktails & Bites: verse cocktails en de lekkerste bites bij je thuisbezorgd!

Heb je een feestje, een barbecue of een gezellig avondje met vrienden? Of drink je gewoon graag een heerlijke verse cocktail? Dan ben je bij Cocktails & Bites aan het juiste adres. Je kunt bij ons de lekkerste ready to serve cocktails bestellen die wij dagvers voor jou klaarmaken. Je proeft de natuurlijke ingrediënten. Kies voor gemak en geniet van jouw favoriete verse cocktail, die wij nog dezelfde dag of een dag later bij je thuis bezorgen.

Cocktails & Bites: verse producten

Als je een fijnproever en liefhebber bent van cocktails, dan zal je genieten van de ready to serve cocktails van Cocktails & Bites. Bij Cocktails & Bites bestel je geen chemisch smakend drankje met conserveringsmiddelen, maar een dagvers gemaakte cocktail op basis van natuurlijke ingrediënten. Omdat wij met verse ingrediënten werken zijn onze producten maar beperkt houdbaar. Bestel jouw Cocktails & Bites daarom 1 à 2 dagen van tevoren voor de lekkerste en verste smaaksensatie. Bij jouw bestelling geven wij aan tot welke datum wij garantie geven op de kwaliteit.

Hoe werkt Cocktails & Bites?

In onze webshop kun je kiezen uit 21 verschillende vers gemaakte cocktails en mocktails. Kies direct een cocktail uit het assortiment of geef in de rechterkolom aan welke ingrediënten jij lekker vindt. Je krijgt dan een selectie van cocktails op basis van de door jou geselecteerde ingrediënten. Wil je eens uitproberen welke cocktail jij het lekkerste vindt? Kies dan voor ons verrassingspakket: 6 flesjes naar keuze van 200 ml in verschillende smaken. Alle kant en klare cocktails leveren wij in mooie flessen. Jij kiest of je een fles wilt van 200, 500, 700 of 1000 ml. Bij de vers gemixte cocktails leveren wij bijbehorende ‘aankleed’ producten zoals rietjes, roerstaafjes en bijvoorbeeld munt of ananasschijven. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de cocktail in een glas schenken en ‘opmaken’. Ook daar geven wij je een ‘gebruiksaanwijzing’ bij. In principe kun je kiezen uit een standaard assortiment, maar speciaal voor jou maken wij ook bestellingen op aanvraag. Als je voor Amsterdam en directe omgeving bestelt, leveren wij jou nog dezelfde dag. Als je buiten Amsterdam voor 3 uur bestelt, leveren wij je de volgende dag jouw vers gemaakt bestelling.

Bites

Bij een overheerlijke cocktail hoort een heerlijke bite. Ook die kun je bij ons bestellen. We hebben op dit moment alleen nog de eetbare cocktails maar de keuze zal de komende tijd toenemen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Extra’s

Naast de kant en klare cocktails kun je bijbehorende glazen bestellen. En wellicht is een cadeaubon van Cocktails & Bites een origineel cadeau om te geven. Kijk ook eens bij de aanbiedingen of er een aantrekkelijke actie voor jou bij zit.

Kortingspunten sparen bij Cocktail & Bites

Bij Cocktail & Bites kun je bij iedere bestelling kortingspunten sparen met ons loyalty programma. Voor elke hele euro die je bij ons besteedt, ontvang je 1 loyalty punt. Bij een bestelling van € 100,- ontvang je dus 100 loyalty punten. Met 100 loyalty punten krijg je een korting van € 5,00 op je volgende bestelling. Of je kiest ervoor jouw loyalty punten op te sparen om bij een andere bestelling de korting te verkrijgen. Om gebruik te maken van ons loyalty programma maak je een account aan op onze website. Bij iedere aankoop krijg je dan de verdiende punten automatisch bijgeschreven op je account.

Zin in Cocktails & Bites?

Dus heb je geen zin om heel veel flessen drank in huis te halen voor een paar cocktails, maar wel zin in een lekkere vers bereide cocktail? Bestel dan nu.

Nu cocktails bestellen

Het Cocktails & Bites team


Ruud Stumpel
Founder | Sales | Marketing
LinkedIN pageemail
Nina Stumpel
Co-founder | Sales
LinkedINmail
Inge Brons
Communications | Social Media
linkedINmail


Winkelmand

Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar winkel


Mijn account

Inloggen

Registreren

Je gegevens worden gebruikt om je gebruikerservaring te ondersteunen op deze site, toegang te verlenen tot je account en voor alle overige doeleinden zoals in ons privacybeleid beschreven staat.

Liever aanmelden met je social media account?

Je gegevens worden gebruikt om je gebruikerservaring te ondersteunen op deze site, toegang te verlenen tot je account en voor alle overige doeleinden zoals in ons privacy policy beschreven staat.


Privacy Policy

Privacy Policy


Privacybeleid van cocktailsenbites.nl

Deze Website host deze pagina en verzamelt bepaalde Persoonsgegevens van de Gebruikers.

Op de Gebruikers zijn mogelijk verschillende beschermingsnormen van toepassing en daarom zijn op bepaalde Gebruikers mogelijk uitgebreidere normen van toepassing. Meer informatie over de beschermingscriteria is te vinden in het artikel Toepasselijkheid.

Eigenaar en Verwerkingsverantwoordelijke

Cocktails & Bites, Middelveldstraat, 1069GK Amsterdam

Eigenaar contact-e-mailadres: info@cocktailsbites.nl

Soorten verzamelde Gegevens

Onder het soort gegevens dat deze Website zelf of door middel van derden verzamelt, vallen: Cookie, Gebruiksgegevens, e-mailadres, voornaam, achternaam, telefoonnummer en verschillende Gegevenstypes.

De volledige informatie over elk soort verzamelde Persoonsgegevens staat in de daaraan gewijde artikelen van dit privacybeleid of in specifieke tekst en uitleg die voorafgaand aan de Gegevensverzameling wordt weergegeven.
Persoonsgegevens kunnen door de Gebruiker zelf worden aangeleverd of, in het geval van Gebruiksgegevens, automatisch worden verzameld bij het gebruik van deze Website.
Tenzij anders aangegeven, is het verstrekken van alle door deze Website gevraagde Gegevens verplicht en als u deze Gegevens niet verstrekt, kan deze Website haar Diensten mogelijk niet verlenen. In gevallen waarin deze Website specifiek aangeeft dat bepaalde Gegevens niet verplicht zijn, kunnen Gebruikers kiezen of ze deze Gegevens al dan niet verstrekken, zonder gevolgen voor de beschikbaarheid of de werking van de Dienst.
Als Gebruikers niet zeker weten welke Persoonsgegevens verplicht verstrekt moeten worden, kunnen zij contact opnemen met de Eigenaar.
Het gebruik van Cookies – of andere tracking tools – door deze Website of door de eigenaren van de diensten van derden die worden gebruikt door deze Website dient om de door de Gebruiker gevraagde Dienst te verlenen, naast de andere doelen die in dit document en in het Cookiebeleid worden aangegeven, indien daarvan sprake is.

De Gebruikers zijn verantwoordelijk voor Persoonsgegevens van derden die worden verkregen, gepubliceerd of gedeeld door deze Website en zij bevestigen dat zij toestemming van de derde partij hebben om de Gegevens aan de Eigenaar te verstrekken.

Wijze en plaats van de gegevensverwerking

Verwerkingsmethode

De Eigenaar neemt passende beveiligingsmaatregelen om onbevoegde toegang tot, bekendmaking, wijziging of vernietiging van de Gegevens zonder toestemming te voorkomen.
De verwerking van de Gegevens vindt plaats met gebruik van computers en/of IT-tools, waarbij organisatieprocedures en werkwijzen worden gevolgd die nauw aansluiten op de aangegeven doelen. Naast de Eigenaar kunnen de Gegevens in bepaalde gevallen ook toegankelijk zijn voor bepaalde met de verwerking belaste personen die zijn betrokken bij de exploitatie van deze Website (beheer, verkoop, marketing, juridisch, systeembeheer) of door de Eigenaar als Gegevensverwerkers aangestelde externe partijen (zoals externe technische serviceproviders, mailprogramma’s, hostingproviders, IT-bedrijven, communicatiebureaus). De bijgewerkte lijst van deze partijen kan te allen tijde bij de Eigenaar worden aangevraagd.

Rechtsgrond voor verwerking

De Eigenaar mag Persoonsgegevens met betrekking tot Gebruikers verwerken in een van de volgende gevallen, indien:

 • Gebruikers hun toestemming voor een of meerdere specifieke doelen hebben gegeven; Opmerking: In bepaalde rechtsgebieden mag de Eigenaar mogelijk Persoonsgegevens verwerken totdat de Gebruiker hiertegen bezwaar maakt (“opt-out”), zonder dat daarvoor toestemming nodig is of zich een van de volgende rechtsgronden voordoet. Dit geldt echter niet wanneer Europees gegevensbeschermingsrecht van toepassing is op de verwerking van Persoonsgegevens;
 • het verstrekken van Gegevens noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst met de Gebruiker en/of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan;
 • de verwerking noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op de Eigenaar rust;
 • de verwerking gerelateerd is aan een taak van algemeen belang of van een taak in het kader van de uitoefening van het openbaar gezag dat aan de Eigenaar is opgedragen;
 • de verwerking noodzakelijk is voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de Eigenaar of van derden.

In ieder geval is de Eigenaar graag bereid om de specifieke rechtsgrond te verduidelijken die van toepassing is op de verwerking, en in het bijzonder of het verstrekken van Persoonsgegevens een wettelijke of contractuele verplichting is, of een noodzakelijk vereiste om een overeenkomst te sluiten.

Locatie

De Gegevens worden verwerkt in de vestigingskantoren van de Eigenaar en andere plaatsen waar de partijen die bij de verwerking zijn betrokken zich bevinden.

Afhankelijk van de locatie van Gebruikers, kan de doorgifte van persoonsgegevens inhouden dat de Gegevens van de Gebruikers worden doorgegeven naar een ander land dan het eigen land. Voor meer informatie over de verwerkingslocatie van dergelijke doorgegeven Gegevens, kunnen Gebruikers het artikel met details over de verwerking van Persoonsgegevens raadplegen.

Indien uitgebreidere beschermingsnormen van toepassing zijn, hebben Gebruikers ook recht op informatie over de rechtsgrond van de doorgifte van Gegevens naar een land buiten de Europese Unie of naar een internationale organisatie naar internationaal publiek recht of opgericht door twee of meer landen, zoals de VN, en over de beveiligingsmaatregelen die door de Eigenaar zijn genomen om hun Gegevens te beschermen.

Als een dergelijke doorgifte plaatsvindt, kunnen Gebruikers meer te weten komen door de relevante artikelen in dit document te raadplegen of door navraag te doen bij de Eigenaar met behulp van de informatie in het onderdeel contact.

Bewaartijd

Persoonsgegevens worden verwerkt en opgeslagen zolang dat nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld.

Daarom geldt het volgende:

 • Persoonsgegevens die zijn verzameld voor doeleinden die verband houden met de uitvoering van een overeenkomst tussen de Eigenaar en de Gebruiker worden bewaard totdat deze overeenkomst volledig is uitgevoerd.
 • Persoonsgegevens die ten behoeve van de gerechtvaardigde belangen van de Eigenaar zijn verzameld, worden bewaard zolang dat nodig is om deze doelen te verwezenlijken. Gebruikers kunnen specifieke informatie over de gerechtvaardigde belangen die de Eigenaar nastreeft vinden in de relevante artikelen van dit document of door contact op te nemen met de Eigenaar.

De Eigenaar kan worden toegestaan om Persoonsgegevens voor een langere periode te bewaren wanneer de Gebruiker toestemming heeft gegeven voor een dergelijke verwerking, zolang deze toestemming niet wordt ingetrokken. Bovendien kan de Eigenaar verplicht zijn om Persoonsgegevens langer te bewaren wanneer dit nodig is voor de uitvoering van een wettelijke verplichting of in opdracht van een overheidsinstelling.

Na afloop van de bewaartermijn worden de Persoonsgegevens gewist. Daarom kan het recht op toegang, het recht op wissen, het recht op rectificatie en het recht op gegevensoverdraagbaarheid niet worden opgelegd na het verstrijken van de bewaartermijn.

Het doel van de verwerking

De Gegevens ten aanzien van de Gebruiker worden verzameld zodat de Eigenaar zijn Diensten kan verlenen en voor de volgende doeleinden: Analyses, Registratie en verificatie, Contact met de Gebruiker, Interactie met externe sociale netwerken en platforms, Verwerking van betalingen, Sociale functies en Interactie met live chatplatforms.

Gebruikers kunnen meer gedetailleerde informatie vinden over deze doelen van verwerking en over de specifieke Persoonsgegevens die voor elk doel worden gebruikt in de betreffende artikelen van dit document.

Rechten van Gebruikers

Gebruikers kunnen bepaalde rechten uitoefenen met betrekking tot hun Gegevens die door de Eigenaar worden verwerkt.

Gebruikers die recht hebben op uitgebreidere beschermingsnormen, kunnen elk van de hieronder beschreven rechten uitoefenen. In alle andere gevallen kunnen Gebruikers bij de Eigenaar navragen welke rechten op hen van toepassing zijn.

Gebruikers hebben in het bijzonder het recht om het volgende te doen:

 • Hun toestemming te allen tijde in te trekken. Gebruikers hebben het recht om hun toestemming in te trekken indien zij eerder hun toestemming hebben gegeven voor de verwerking van hun Persoonsgegevens.
 • Bezwaar te maken tegen verwerking van hun Gegevens. Gebruikers hebben het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van hun gegevens als de verwerking wordt uitgevoerd op een andere rechtsgrond dan toestemming. Meer informatie is te vinden in het specifieke artikel hieronder.
 • Toegang tot hun Gegevens te verkrijgen. Gebruikers hebben het recht te weten of de Eigenaar de Gegevensverwerking uitvoert, kennis te nemen van bepaalde aspecten van de verwerking en een kopie te krijgen van de Gegevens die worden verwerkt.
 • Te controleren en rectificatie te verzoeken. Gebruikers hebben het recht om de juistheid van hun Gegevens te controleren en om bijwerking of rectificatie hiervan te verzoeken.
 • De verwerking van hun Gegevens te beperken. Gebruikers hebben onder bepaalde omstandigheden het recht om de verwerking van hun Gegevens te beperken. In dat geval zal de Eigenaar hun Gegevens niet verwerken voor andere doeleinden dan het opslaan ervan.
 • Hun Persoonsgegevens te laten wissen of op andere wijze te laten verwijderen. Gebruikers hebben onder bepaalde omstandigheden het recht om de Eigenaar hun Gegevens te laten wissen.
 • Hun Gegevens te ontvangen en deze te laten doorgeven naar een andere Verwerkingsverantwoordelijke. Gebruikers hebben het recht hun Gegevens in een gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm te verkrijgen en, indien technisch mogelijk, die Gegevens aan een andere verwerkingsverantwoordelijke over te dragen, zonder daarbij te worden gehinderd. Deze bepaling is van toepassing op voorwaarde dat de Gegevens op geautomatiseerde wijze worden verwerkt en dat de verwerking is gebaseerd op toestemming van de Gebruiker, op een overeenkomst waarbij de Gebruiker partij is of op precontractuele verplichtingen die daaruit voortvloeien.
 • Een klacht in te dienen. Gebruikers hebben het recht een vordering in te stellen bij hun bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit.

Meer informatie over het recht om tegen verwerking bezwaar te maken

Wanneer Persoonsgegevens worden verwerkt in het algemeen belang, in het kader van de uitoefening van openbaar gezag dat aan de Eigenaar is opgedragen of met als doel de gerechtvaardigde belangen van de Eigenaar, kan de Gebruiker bezwaar maken tegen deze verwerking door ter rechtvaardiging van het bezwaar een reden op te geven die verband houdt met zijn of haar specifieke situatie.

Gebruikers moeten zich er echter van bewust zijn dat, indien hun Persoonsgegevens worden verwerkt voor directmarketingdoeleinden, zij te allen tijde zonder opgave van redenen bezwaar kunnen maken tegen die verwerking. Gebruikers kunnen zich op de hoogte stellen of de Eigenaar Persoonsgegevens verwerkt voor directmarketingdoeleinden, in de relevante artikelen van dit document.

Hoe deze rechten uit te oefenen

Verzoeken om Gebruikersrechten uit te oefenen, kunnen aan de Eigenaar worden gericht via de contactgegevens die in dit document worden verstrekt. Deze verzoeken zijn kosteloos en zullen door de Eigenaar zo spoedig mogelijk en altijd binnen één maand worden behandeld.

Toepasselijkheid van uitgebreidere beschermingsnormen

Hoewel de meeste bepalingen van dit document betrekking hebben op alle Gebruikers, zijn sommige bepalingen uitdrukkelijk alleen van toepassing indien uitgebreidere beschermingsnormen van toepassing zijn op de verwerking van Persoonsgegevens.

Dergelijke uitgebreidere beschermingsnormen zijn van toepassing wanneer de verwerking:

 • wordt uitgevoerd door een in de EU gevestigde Eigenaar;
 • betrekking heeft op de Persoonsgegevens van Gebruikers in de EU en verband houdt met het aanbieden van betaalde of onbetaalde goederen of diensten aan die Gebruikers;
 • betrekking heeft op de Persoonsgegevens van Gebruikers in de EU en waarmee de Eigenaar het gedrag van die Gebruikers in de EU kan controleren.

Deze Website gebruikt Cookies. Meer informatie en de volledige kennisgeving over cookies kan de Gebruiker hier vinden: Cookiebeleid.

Bijkomende informatie over Gegevensverzameling en verwerking

Juridische procedures

De Eigenaar kan de Persoonsgegevens van de Gebruiker gebruiken voor juridische doeleinden, voor de rechter of aan gerechtelijke procedures voorafgaande fasen in het geval van onrechtmatig gebruik van deze Website of de hieraan gerelateerde Diensten.
De Gebruiker verklaart ervan op de hoogte te zijn dat de Eigenaar genoodzaakt kan zijn Persoonsgegevens bekend te maken op verzoek van overheidsinstellingen.

Bijkomende informatie over de Persoonsgegevens van de Gebruiker

Naast de informatie die in dit Privacybeleid is opgenomen, kan deze Website op verzoek de Gebruiker bijkomende en contextuele informatie verstrekken over bepaalde Diensten of het verzamelen en verwerken van Persoonsgegevens.

Systeemlogboeken en onderhoud

Met het oog op de werking en het onderhoud, kunnen deze Website en externe diensten bestanden verzamelen die de interactie met deze Website registreren (systeemlogboeken) of hiervoor andere Persoonsgegevens gebruiken (zoals het IP-adres).

Niet in dit beleid opgenomen informatie

Ten allen tijde kan van de Eigenaar meer informatie over het verzamelen of verwerken van Persoonsgegevens worden gevraagd. Zie hiervoor de contactinformatie aan het begin van dit document.

Hoe verzoeken om het browseverkeer niet bij te houden worden verwerkt

Deze Website ondersteunt geen verzoeken om uw browseverkeer niet bij te houden.
Lees het privacybeleid van de externe diensten die worden gebruikt om te bepalen of deze voldoen aan verzoeken om uw browseverkeer niet bij te houden (Do Not Track).

Wijzigingen van dit privacybeleid

De Eigenaar behoudt zich het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid door zijn Gebruikers hiervan op de hoogte te stellen op deze pagina en eventueel binnen deze Website en/of – voor zover technisch en juridisch haalbaar – door een kennisgeving te sturen naar de Gebruikers via contactgegevens die de Eigenaar beschikbaar staan. We raden u aan om deze pagina vaak te controleren op eventuele wijzigingen. De datum van de laatste wijziging wordt onderaan de pagina aangegeven.

Indien de wijzigingen betrekking hebben op de verwerkingsactiviteiten op basis van toestemming van de Gebruiker, dient de Eigenaar opnieuw toestemming van de Gebruiker te verkrijgen, voor zover dit is vereist.


Ready to serve cocktails

'Ready to serve' cocktails


Ben jij gek op cocktails, maar heb je geen zin om een heel assortiment aan drankflessen in huis te halen? Of hou je gewoon van gemak? Bij Cocktail & Bites bestel je heerlijke ‘ready to serve’ cocktails die wij dagvers voor jou klaarmaken. Vers gemaakte kant en klare cocktails op basis van natuurlijke ingrediënten. Proeven?

Bestel nu!

Jouw favoriete 'ready to serve'  cocktails


Bestel bij Cocktails & Bites jouw favoriete kant en klare cocktail. Zoet, zuur, kruidig, sterk, met alcohol of alcoholvrij, met vers fruit … wij maken jouw lievelings cocktail ieder dag vers. Je kunt kiezen uit vele kant en klaar cocktails en bekende namen zoals Mojito, Cosmopolitan en Daiquiri. Maar wil jij een andere cocktail, dan maken wij dat op bestelling voor jou. Onze kant en klare cocktails zijn ideaal voor feestjes en barbecues, om cadeau te doen of heerlijk chill op de bank! Bij de vers gemixte cocktails leveren wij bijbehorende ‘aankleed’ producten zoals roerstaafjes, rietjes en bijvoorbeeld fruit of munt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de verse cocktail in een glas te schenken en ‘op te maken’. Bij Cocktail & Bites bestel je overheerlijke kant en klare cocktails ready to serve en to enjoy!

27

Cocktails

'Ready to serve' cocktails bestellen


In onze webshop kun je kiezen uit 27 verschillende kant en klare cocktails en mocktails. Kies direct een cocktail uit het assortiment of geef in de rechterkolom aan welke ingrediënten jij lekker vindt. Je krijgt dan een selectie van cocktails op basis van de door jou geselecteerde ingrediënten. Wil je eens uitproberen welke cocktail jij het lekkerste vindt? Kies dan voor ons verrassingspakket: 6 flesjes naar keuze van 200 ml in verschillende smaken. Alle kant en klaar cocktails leveren wij in mooie flessen. Jij kiest of je een fles wilt van 200, 500, 700 of 1000 ml. Naast de lekkerste cocktails kun je bijbehorende glazen bestellen. Of bestel eens een cadeaubon van Cocktails & Bites als origineel cadeau! Als je in Amsterdam en directe omgeving bestelt, leveren wij jou nog dezelfde dag. Als je buiten Amsterdam voor 3 uur bestelt, leveren wij je de volgende dag jouw vers gemaakt bestelling.

Bestel nu!

Social Media


Volg ons op onderstaande media


Home

inclusief alle benodigdheden.

3. Wij versturen hem naar jou,

schenken hem over in een mooie fles.

2. Wij bereiden deze vers, en

1. Kies je favoriete cocktail en de maat

hoe werkt het?

NAAR WINKEL

EETBARE COCKTAILS

KOOP NU

€1,95

NIEUW

VANAF

SIX PACK
Stel zelf samen!

AANBIEDING

KOOP NU

€ 60

PENICILLIN

NIEUW

KOOP NU

€14,95

VANAF

Vers bereid

Cocktails 'Ready to Serve'!

Voor 15:00 besteld?

Morgen in huis

Klantenservice

Iedere dag van 10:00 tot 20:00

Verzendkosten

Géén verzendkosten bij bestellingen boven de €50

Spaarprogramma

Loyalty punten voor gratis cocktails

Compleet geleverd

Inclusief garnituren, rietjes en overige benodigdheden

'Ready to serve' cocktails

Cocktails


SHOP
Alcoholvrije cocktails

Mocktails


SHOP
Eetbare cocktails

Vanaf nu exclusief verkrijgbaar!

Bites


SHOP
Benodigdheden

Accessoires


SHOP
Aanbiedingen, kadobonnen e.d.

Specials


SHOP

Wat onze klanten vinden


Volg ons op Instagram