'Ready to serve' cocktails


Ben jij gek op cocktails, maar heb je geen zin om een heel assortiment aan drankflessen in huis te halen? Of hou je gewoon van gemak? Bij Cocktail & Bites bestel je heerlijke ‘ready to serve’ cocktails die wij dagvers voor jou klaarmaken. Vers gemaakte kant en klare cocktails op basis van natuurlijke ingrediënten. Proeven?

Bestel nu!

Jouw favoriete 'ready to serve'  cocktails


Bestel bij Cocktails & Bites jouw favoriete kant en klare cocktail. Zoet, zuur, kruidig, sterk, met alcohol of alcoholvrij, met vers fruit … wij maken jouw lievelings cocktail ieder dag vers. Je kunt kiezen uit vele kant en klaar cocktails en bekende namen zoals Mojito, Cosmopolitan en Daiquiri. Maar wil jij een andere cocktail, dan maken wij dat op bestelling voor jou. Onze kant en klare cocktails zijn ideaal voor feestjes en barbecues, om cadeau te doen of heerlijk chill op de bank! Bij de vers gemixte cocktails leveren wij bijbehorende ‘aankleed’ producten zoals bijvoorbeeld roerstaafjes of rietjes. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de verse cocktail in een glas te schenken en ‘op te maken’. Bij Cocktail & Bites bestel je overheerlijke kant en klare cocktails ready to serve en to enjoy!

27

Cocktails

'Ready to serve' cocktails bestellen


In onze webshop kun je kiezen uit 27 verschillende kant en klare cocktails en mocktails. Kies direct een cocktail uit het assortiment of geef in de rechterkolom aan welke ingrediënten jij lekker vindt. Je krijgt dan een selectie van cocktails op basis van de door jou geselecteerde ingrediënten. Wil je eens uitproberen welke cocktail jij het lekkerste vindt? Kies dan voor ons verrassingspakket: 6 flesjes naar keuze van 200 ml in verschillende smaken. Alle kant en klaar cocktails leveren wij in mooie flessen. Jij kiest of je een fles wilt van 200, 500, 700 of 1000 ml. Naast de lekkerste cocktails kun je bijbehorende glazen bestellen. Of bestel eens een cadeaubon van Cocktails & Bites als origineel cadeau! Als je in Amsterdam en directe omgeving bestelt, leveren wij jou nog dezelfde dag. Als je buiten Amsterdam voor 3 uur bestelt, leveren wij je de volgende dag jouw vers gemaakt bestelling.

Bestel nu!

Social Media


Volg ons op onderstaande media